Izvor: HAPPY BSC
07.12.2022 u 13:11
0

Ni ne slutimo šta nam ZVEZDE spremaju narednih dana! MERKUR JE UPRAVO UŠAO U JARCA!

Od 06.decembara 23:08 Merkur ulazi u Jarca Merkur će boraviti u Jarcu od 06.decembra 2022. do 11.februara 2023. Merkur prelaskom iz Strelca u Jarca postaće praktičniji, odgovorniji, ozbiljniji, naravno i mi sa njim. Osim što ćemo biti praktičani bićemo i dobari organizatori.

Sve što se planira i organizuje u periodu Merkura u Jarcu može da ima vrednost i da traje. Merkur u Jarcu će doneti mnogo realniji, odgovorniji i ozbiljniji pogled na sve što čini život pojedinca. Ozbiljnija i preciznija komunikacija, misli…reči generalno. U zavisnosti od pozicije Merkura u ličnoj astrološkoj karti kod nekih može biti prisutan pesimizam, melanholija, zbog neostvarenosti. Problemi bi mogli da se pojave, više zbog misli nego zbog stvarnosti jer Merkur u Jarcu utiče na razmišlja na dalje. Kako dalje? Mnogi će se pitati? Imaćemo konkretnija i preciznija razmišljanja ali i komunikaciju. Pripadnice ženskog pola ova pozicija Merkura može vratiti u neku prošlost. U koju zavisi od aspekata i kuće kroz koju će Merkur narednih nedelja boraviti. 08.decembara od 05:07 na zvezdanom nebu imaćemo Pun Mesec u Blizancima na 16°01’.Biće to poslednji Pun Mesec u ovoj godini. Astrološki Pun Mesec u Blizancima pravi opoziciju sa Suncem u Strelcu.  Sa jedne strane Blizanci a sa druge strane Strelac, svako će vući na svoju stranu. Sa jedne strane Mesec u Blizancima (duša)w će nas ohrabriti, podržati razmišljanja a sa druge strane Sunce u Strelcu (volja) će nas ubeđivati da mislimo nerealno. Energiji Blizanca je sasvim dovoljno kako je u stvarnosti a energiji Strelca je potrebna potraga za širim smislom, za višim dostignućima. Pronađjite ravnotežu između ove dve energije.

https://happytv.rs/razonoda/astrologija/373688/dnevni-horoskop-za-7-decembar-blizanci-ne-budite-sitni%C4%8Davi-lavovi-izbegavajte-impulsivno-pona%C5%A1anje

To je ono što Pun Mesec poručuje. U naredne dve nedelje otkrićemo od kakvog je to značaja za nas. Sa energijom Punog Meseca i njegovim sjajem dogodiće se i simbolično osvetljenje u našim životima. Sa punim Mesecom moguće su pojačane nervoze, nesanice, prejaka osećanja, promene u raspoloženju i ponašanju. 08.decembar 06:41 na zvezdanom nebu imaćemo i Sunce u Strelccu u opoziciji sa retrogradnim Marsom. I Sunce posle Merkura i Venere biće u opoziciji sa retrogradnim Marsom. Ovaj aspekt može doneti nesporazume, nervozu, impulsivnost, burne reakcije, muške svađe,  jer i Sunce i Mars predstavljaju muški princip pa nešto nervozniji biće muški svet. Ova energija ima uticaj na fizičko zdravlje, radi se i deluje preko svojih mogućnosti i granica.

Ovo je aspekt koji predstavlja konkurenciju. Budite oprezni u saobraćaju, sa bilo kojom tehnikom, mašinama i tome slično. Sa ovim aspektom sve doživljavamo kroz borbu. U aspektu su dve suprotne energije Strelac – Blizanci, u sukobu je sve ono tamo negde daleko (Strelac) i ono blisko, sve što nas okružuje(Blizanci). U vreme ove opozicije delovaće i kvadrat Sunca i Neptuna. 09.decembar biće obeležen kvadratom Venere i Jupitera dok 10.decembara 04:54 Venera ulazi u Jarca. 12.decembara Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 8°08’ Jarca 20.decembara Jupiter će ponovo biti u Ovnu 21.decembara 22:49 Sunce ulazi u Jarca 23.decembara od 11:16 imaćemo Mlad Mesec u Jarcu 29.decembara Merkur kreće u Retrogradni hod.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter