Izvor: Stil.kurir.rs
29.12.2021 u 22:28
0

OVA TRI ZNAKA ĆE UPOZNATI SRODNU DUŠU U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Proverite da li su zvezde na vašoj strani

Ukoliko ste usamljeni i mislite da se ništa speciijalno neće promeniti u Novoj 2022. godini, astrolozi poručuju da će tri znaka upoznati osobu koja će im promeniti život.

Astrolozi smatraju da će Vaga, Škorpija i Vodolija imati sreće u ljubavi i da lako mogu da upoznaju srodnu dušu baš u novogodišnjoj noći.

VODOLIJA

Saturn, koji je u vašem znaku već godinu dana, nagoveštava inče sudbinska dešavanja, tako da nemojte da iznenadite ako sretnete osobu koja će vam promeniti život. Spremni ste za promene i ne volite monotone periode, tako da ćete se iznenaditi u Novoj godini.

VAGA

Iako je Venera retrogradna vi nikada ne odustajete u ljubavi! Zbog toga vas očekuje nešto magično u novogodišnjoj noći. Ljubav će se razviti na ozbiljnom nivou do marta jer Venera tada ulazi u Vodoliju.

ŠKORPIJA

Iako se teško otvarate, znajte da će ljubav zakucati na vaša vrata. Neko će uspeti da poruši „sve vaše zidove“ i donese vam romantična osećanja. Spremite se za neočekivano već oko Nove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter