Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
24.12.2023 u 23:00
1

OVAJ ZNAK ZODIJAKA ĆE BLISTATI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Pogodite ko će upoznati srodnu dušu

U magičnoj novogodišnjoj noći, zvezde se udružuju kako bi donesele iznenađenje koje će zauvek promeniti život jednog od znakova Zodijaka.

U čarobnoj noći Nove godine, dva znaka Zodijaka će posebno se isticati. Jedan će blistati poput zvezde koja zasenjuje sve oko sebe, dok će drugi doživeti nešto posebno – upoznavanje srodne duše koje će preoblikovati tok njihovog života.

Lav: Zvezda koja svetli bez premca

U ovoj novogodišnjoj noći, sva pažnja će biti usmerena ka Lavu. Njihova harizma, samopouzdanje i sjaj koji izviru iz njihovog bića će ih učiniti pravom zvezdom večeri. Gde god da se pojave, privući će poglede i stvarati pozitivnu energiju oko sebe. Njihova prisutnost će zaseniti sve, stvarajući nezaboravne trenutke i ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

ROĐENE DA ŠEFUJU, SAMO IM DAJTE LJUDE: Žene rođene u ova četiri znaka Zodijaka vole da zavode red

Rak: Upoznavanje srodne duše

Dok se Lav ističe kao neosporna zvezda večeri, Rak će doživeti poseban trenutak u obliku upoznavanja srodne duše. U nekom trenutku tokom prazničnih proslava, Rak će osetiti posebnu povezanost s nekim, duboku empatiju i razumevanje koje će ići iznad uobičajenih veza. Taj susret će biti kao sudbinski trenutak, otvarajući vrata prema novom poglavlju u ljubavi i emotivnom životu. Njihova osetljivost će ih voditi ka jedinstvenoj vezi koja će ih ispunjavati i doneti im duboku radost.

Dok će Lav sijati svojim svetlima na javnoj sceni, Rak će pronalaziti privatnu sreću kroz posebno emotivno povezivanje. Oboje će nositi sa sobom jedinstvene darove ovog posebnog dočeka Nove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVAJ ZNAK ZODIJAKA ĆE BLISTATI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Pogodite ko će upoznati srodnu dušu”

  1. DR APATA JE NAJBOLJI KOJI MOŽETE NAĆI BILO GDJE. Ranije ove godine imala sam strašnu svađu sa svojim mužem i on nije imao drugog izbora nego otići od kuće, a ja sam mislila da ga je samo ljutnja natjerala da ode. Nakon nekoliko dana nisam ga mogao kontaktirati niti saznati gdje je. Čekala sam i čekala, ali nikad se nije vratio niti me nazvao. Bio sam ispunjen bolom i grižnjom savjesti zbog onoga što se dogodilo. Pokušala sam sve da ga vratim, ali bezuspješno dok nisam kontaktirala DR APATA koji mi je priskočio u pomoć. Obavio je savršen posao da nas ponovno spoji i moj je suprug nazvao i došao kući točno 48 sati kasnije, baš kao što je obećao. DR APATA je tako stvarna i nikad ne iznevjeri. kontaktiraj ga ako ti treba pomoć. email: drapata4@gmail.com, ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +447307347648.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter