Izvor: Happy BSC Portal
12.12.2023 u 14:03
0

OVI ZNACI ZODIJAKA U JANUARU ĆE PLIVATI U PARAMA: Od proleća ih očekuje ogroman uspeh

Pare će se u januaru lepiti samo za jedan znak, a kako se proleće približava, čeka ih neviđeni uspeh koji će procvetati poput prolećnog cveća.

Prema astrologiji, Ovnovi će imati najviše sreće s novcem tokom zime. Kao vatreni znakovi, Ovnovi su usmereni na sebe i aktivno teže sticanju bogatstva, ne želeći da zavise od drugih ili nečega što se tiče posla i prihoda.

Pixabay

Njihova glavna želja u životu je postizanje poslovnog uspeha, što automatski donosi i finansijsku dobit. Mars, kao vladar Ovnova, pruža im podršku u poslovnim poduhvatima i ambicijama. Osobe s podznakom u Ovnu mogu očekivati ozbiljno povećanje prihoda, čak i promenu posla ka odgovornijoj funkciji.

EMOTIVNI PREOKRETI: Nekima ljubavne drame, drugima sudbinske veze…

Merkur u Strelcu dodatno pojačava njihov način razmišljanja, donoseći dobre zarade i mogućnosti za stvaranje stabilnosti putem novčanih transakcija. Nadalje, od marta naredne godine, Ovnove očekuju nove poslovne prilike koje mogu značajno povećati njihove prihode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter