Izvor:
02.09.2016 u 14:25
0

OVO JE VAŠA AMAJLIJA: Pronađite svoj ZAŠTITNI DRAGI KAMEN i vidite šta on kaže O VAMA!

Možda i znate koji je dragi ili poludragi kamen vaša amajlija – zaštitni kamičak koji dobijate u odnosu na mesec rođenja, ali – da li znate šta on govori o vašoj ličnosti? Hiljadama godina, amajlije su povezivane sa magijom i misterijom, pa vidite šta vaš zaštitni kamen govori o vama i kako može da vam bude od pomoći.

JANUAR – granat – simbolizuje ljubav, postojanost i veru. Ukoliko nosite sa sobom ovaj kamen, imaćete jasniju sliku o sebi, ali jaču snagu volje i više energije.

FEBRUAR – ljubičasti ametistsimbol vedrine, spokoja, mira, umerenosti… Onaj koji ga nosi zaštićen je od tame i mračnih sila.

MART – akvamarin – ovaj plavičasti kamen povezan je sa mladošću, ljubavlju i nadom. Nošenje akvamarina doneće novu varnicu u vaš brak, napojiće vas samopouzdanjem i učiniće vas srećnijima.

APRIL – dijamant – ljudi rođeni u aprilu biće lišeni svih mogućih ludila ukoliko noe svoj zaštitni kamen, dijamant, koji simobilzuje večnu ljubav i nepobedivost.

MAJ – smaragd – zelenkasti kamen pojačaće plodnost i, verovali ili ne, poboljšaće vam vid… on je simbol zdravlja i poštenja.

JUN – aleksandritsimbol čednosti i poštenja stabilisaće vaše ljubavne i bračne veze.

JUL – rubin – rubin je amajlija za mir i harmoniju, a privlači vam sreću i dobre prijatelje.

AVGUST – peridotovaj poludragi kamen uspešno će odagnati zlo, depresiju i crnu magiju.

SEPTEMBAR – safir – plavi naš safir povezuje se sa dostojanstvom, odanošću, vedrinom, verom, mudrošću i čistinom.

OKTOBAR – ružičasti turmalin/opalopal i turmalin povezani su sa nadom, nevinošću i kreativnošću. Štitiće vas od zlih i zlonamernih ljudi.

NOVEMBAR – topazpovezan je sa snagom i isceljivanjem kako tela tako i uma, a štiti putnike i čuva vam mentalno zdravlje.

DECEMBAR – cirkonosim što će vas štititi od glavobolja, simbol je srećnog života i lepe sudbine.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter