Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 09:25
0

Šta nam donosi susret planeta Jupitera i Neptuna u Ribama? JEDNA STVAR JE JAKO VAŽNA!

Susret planeta Jupitera i Neptuna u Ribama doneće novi pogled na život, novi pogled na svet i okolinu. Jupiter što dotakne proširi….Neptun rastvara. Susret Jupitera i Neptuna aktivira empatiju, saosećajnost, duhovnost, veru i verovanje, vizije i nesebičnu brigu za druge. Inspiracija za učenje biće naglašena. Susret Jupitera i Neptuna aspekt je istraživanja koji aktivira potrebu za znanjem, istinom i širim vidicima. Jupiter je najveća planeta Sunčevog sistema i predstavlja najveća ostvarenja u životu pojedinca. Predstavlja i daljinu. Koliko daleko ste spremni da idete u poslu, u ljubavi, sa obrazovanjem i tome slično.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Da li ste spremni da ostavite svakodnevicu, prošlost i krenete sa na put koji može život da promeni?! Ako krenete, ne okrećite se. Nazad, a ni po starom nije dobra opcija. Ako krenete, postojaće ispred vas beskrajna daljina u kojoj vas očekuju ostvarenja. Kakva? To ipak zavisi od pozicije Jupitera i Neptuna u ličnoj astrološkoj karti. Jupiter i Neptun daju šanse, mogućnost, svakome i onima na Zapadu, na Istoku, Severu, Jugu… Mogućnosti su svuda oko nas. Potrebno je samo da smo u mogućnosti da ih prepoznamo. A bićemo. Neko će moći mnogo, neko neće moći i neće umeti baš ništa… Budimo realni, promene nisu za svakoga jer svako od nas ima svoj svet u kojem je postavio granice. Ali, granice treba pomerati. Jupiter je veliki svet bez granica. Koliko ste spremni za život bez granica? Pomerajte granice. Šta možemo da očekujemo? Jupiter je po svojoj prirodi vatrena planeta, dok je Neptun njegova suprotnost – voda. Znak Riba prikazaje dve ribe, jedna suprotna drugoj, ali u istoj vodi, tako funkcionišu i Neptun i Jupiter, dve razlike u istoj vodi, dve suprotnosti u istoj situaciji. Konjukcija Jupitera i Neptuna će razotkriti mnoge stvari, posebno one koje su dugo bile skrivane. Sve laži, obmane, prevare i tajne radnje sada mogu biti otkrivene. Neptun kao mutna voda će biti razbistrena Jupiterovim uticajem u ovom znaku, pa sve sada izlazi na videlo. Biće ovo dani u kojima sve posmatramo kroz suprotnosti. Sa Jupiterom i Neptunom može se dogoditi da vas iznenade događaji poput saznanja, iznenadne selidbe u drugi grad ili državu, a može biti i pojavljivanje neke osobe pred čijim ste uticajem nemoćni. To često može biti i ljubavni susret, osobe koja je kao stvorena za vas. Sve i da ne želite, sebe nećete moći da kontrolišete. Pojava umora za svakodnevne obaveze je moguća, želja da promenite sebe, želja da promenite život… Ljudi sa naglašenom pozicijom Jupitera i Neptuna često su neshvatljivi i deluju kao nedefinisane ličnosti. S jedne strane i jesu. Neptun zna vaše najdublje želje, da od Neptuna ne možete da sakrijete nijednu misao, pa zato sada prihvatite svoje izbore i svoj životni put. Novi! Ovo je vaše vreme i vi ste spremni za velike stvari i dokle god ih ne ostvarite vaš će život biti jednak vulkanskoj erupciji koja se pali, ruši, menja sve oko sebe i ponovo gasi, sve dok tlo, vaš život ne poprimi onakav oblik kakvim ste ga u najsavršenijim snovima zamišljali.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.APRIL: Blizanci, upotrebite intuiciju, nema razloga za nesigurnost i napetost

Dani tokom ove nedelje bice burniji od prethodne pa ćete i ove aspekte osetiti prilično izazovno. Ako baš ne morate, a ne morate, nemojte iznositi svoje lične misli i želje. Izbegavajte ljude sa negativnim i pesimističnim stavovima, a biće ih prilično. Oprez u vožnji. Jupiter i Neptum predstavlju autoritet, nekoga ko može biti i neki uticajan poslovni partner. Sa određenim predlogom ulazi u vaš život. Taj predlog menjaće vaš život. Prilično izazovna pozicija na nebu, šta donosi, a šta odnosi. I dobija se i gubi. Mnogi će se odlučiti da promene život i započnu negde…gde,šta i kako…to govore pozicije Jupitera i Neptuna. Pa ukoliko ste spremni na rizik i promene, uzmite ono što vam pripada.Stvari koje dolaze od Jupitera i Neptuna dolaze po zasluzi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter