Izvor: index.hr
05.05.2023 u 14:54
0

Mesec u kom su rođeni NAJBOLJI SPORTISTI: Jedan HOROSKOPSKI ZNAK ubedljivo prednjači

Prema istraživanju...

Prema istraživanju objavljenom na portalu South Florida Astrologer, čini se da se najbolji sportisti rađaju pod znakom Vodolije. Istraživači su analizirali natalne karte vrhunskih sportista kako bi otkrili eventualne trendove, a rezultati su zanimljivi.

Vodolija se ističe kao najčešći znak među vrhunskim sportistima. Čak 21 odsto sportista ima Sunce ili Mesec u znaku Vodolije. Sledeći najčešći znak je Rak, s 12 odsto sportista. Najređi znakovi među sportistima su Škorpija, sa samo 4 odsto, i Bik sa 3 odsto.

Zanimljivo je napomenuti da najveći broj Vodolija ne može da se objasni višom stopom rođenja u januaru i februaru jer su to zapravo meseci s najmanje rođenih. Osim toga, Mesec u Vodoliji se ne može povezati s teorijama o učestalosti rođenja po mesecima jer Mesec menja horoskopske znakove otprilike svaka dva do tri dana.

Među vrhunskim sportistima koji imaju Sunce ili Mesec u Vodoliji nalaze se Majkl Džordan, Muhamed Ali, Vejn Gecki, Džesi Ovens, Kristijano Ronaldo i Babe Rut.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter