Izvor: glossy.rs
29.07.2023 u 12:38
0

VIKEND HOROSKOP: Evo koga čeka uzbudljiva AVANTURA, dok je nekima ipak potreban MIR i vreme za sebe

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 28. do 30. jula 2023. godine!

Ovan

Očekuje iznenadne susrete sa novim ljudima koji će vas podstaći i na zabavu i druženje. Ovo je idealno vreme za isprobavanje novih avantura ili sportskih aktivnosti.

Bik

Zaboravite na brige i obaveze te se posvetite samo uživanju. Odvojite vreme za sebe i napunite baterije. Možete posetite wellness centar, uživati u masaži ili jednostavno provesti vreme u prirodi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL: BLIZANCI, pogađa vas nečije ponašanje ili odluka

Blizanci

Iskoristite ovaj vikend za povezivanje sa osobama koje dugo niste videli. Takođe, budite otvoreni za nove ideje i mogućnosti koje vam se mogu pojaviti. Zabavite se, ali budite pažljivi sa novcem kako ne biste preterali u potrošnji.

Rak

Ovo je savršeno vreme da organizujete porodični ručak ili piknik u prirodi. Neka vas okružuje osećaj topline i ljubavi.

Lav

Očekuje vas poseta nekoj kulturnoj manifestaciji, galeriji ili pozorištu. Uživajte u umetnosti i inspirišei se novim idejama. Ovaj vikend je pogodan za sklapanje novih poznanstava i širenje društvenog kruga.

Devica

Povežite se sa prirodom i pronađite mir u tišini. Obratite pažnju na sitnice i budite pažljivi prema svojim bližnjima.

Vaga

Ako ste u vezi, posvetite se partneru i provedite vreme zajedno na poseban način. Ako ste slobodni, ovo je vreme kada biste mogli da upoznate zanimljivu osobu.

Škorpija

Razmislite o svom unutrašnjem razvoju i postavljanju novih ciljeva. Ovo je idealan trenutak za duboke razgovore sa bliskim prijateljima ili porodicom.

Strelac

Biće prilika za nova poznanstva i širenje vidika. Ostanite optimistični i verujte u svoje snove.

Jarac

Posvetite se organizovanju prijatne atmosfere u svom domu. Možete organizovati porodično okupljanje ili pozvati prijatelje na večeru. Obratite pažnju na svoje emocionalno blagostanje i potrebne trenutke odmora.

Vodolija

Okružite se svojim najdražim prijateljima i zajedno istražite neke nove i inovativne hobije ili interese. Budite otvoreni za različite perspektive i uključite se u rasprave koje podstiču kreativnost.

Ribe

Vaša maštovitost će doseći nove visine, pa se upustite u neki kreativni projekat. Razmislite o putovanju ili odlasku na izlet u prirodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter