Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
15.12.2023 u 13:43
1

ZAVEŠĆE VAS, A ONDA BACITI U PONOR: Ova četiri znaka Zodijaka nisu verna

Njihova želja za uzbuđenjem i promenom tera ih da lutaju.

Ako odlučite da se upustite u vezu sa nekom od ove četiri dame, to činite na sopstvenu odgovornost. Zavešće vas, a onda baciti u ponor svojom neverom.

Postoje žene koje jednostavno ne mogu protiv sebe, a one su rođene u ova četiri znaka Zodijaka. Njihova želja za uzbuđenjem i potraga za novim iskustvima tera ih da istražuju van granica svog trenutnog partnerstva.

Pixabay

Ovan

Dame rođene u znaku Ovna poznate su po svojoj hrabrosti i strasti. Međutim, ta intenzivnost može ih odvesti u neočekivane situacije. Njihova impulsivna priroda često ih navodi da traže nove avanture, a ponekad se to odražava i na njihove veze. Ako ste u vezi sa ženom Ovnom, važno je da plamen uzbuđenja ostane prisutan.

Blizanci

Blizanci su društveni i komunikativni, voleći raznolikost. Iako je njihova veština prilagođavanja vredna divljenja, takođe ih može dovesti do lutanja. Njihova prirodna radoznalost i želja za stalnom stimulacijom mogu ih navesti da istraže nove veze, ponekad ugrožavajući stabilnost njihovih trenutnih odnosa. Održavanje uzbuđenja kroz zanimljive razgovore je ključno u partnerstvu sa Blizancem.

Lav

Lavovi, sa svojom kraljevskom pojavom i magnetnom harizmom, često su u centru pažnje. Iako je njihovo samopouzdanje impresivno, može biti i njihov teret. Lavovi se mogu naći privučeni divljenjem drugih, što potencijalno može staviti njihovu odanost na test. Pokazivanje iskrenog poštovanja i divljenja je ključno za održavanje ljubavi sa Lavom.

PRVO VI, PA SVI OSTALI: Znaci Zodijaka koji bi trebalo da kažu „ne“ ovog decembra, inače ih čeka propast

Škorpion

Dame rođene u znaku Škorpiona poznate su po intenzivnoj privlačnosti i tajanstvenoj auri. Iako je njihova strast u vezama neuporediva, njihova misteriozna priroda može dovesti do neverstva. Izgradnja poverenja i ohrabrivanje otvorene komunikacije su ključni u održavanju veze sa ženom Škorpionom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAVEŠĆE VAS, A ONDA BACITI U PONOR: Ova četiri znaka Zodijaka nisu verna”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter