Izvor:
07.12.2016 u 19:02
0

Duh preminulog PREDSEDNIKA na UTAKMICI: Senka u ljudskom obliku jurila tribinom! (Video)

Gledaoce fudbalske utakmice u glavnom gradu Bolivije La Pazu šokirala je navodna paranormalna pojava, nalik duhu, koja se u jednom trenutku pojavila na tribinama.

Na video snimku jasno se vidi neidentifikovani ljudski oblik koji juri tribinom i kao duh prolazi kroz sve prepreke koje su mu se našle na putu.

Video je postao instant hit na internetu i izaziva veliko interesovanje ljubitelja paranormalnih pojava. Inače to nije prvi put da se nešto neobjašnjivo događa na fudbalskim utakmicama u Južnoj Americi.

Pojedinci u Venecueli veruju da je duh preminulog predsednika Uga Čaveza spasio siguran gol u duelu protiv selekcije Kolumbije.

Međutim, ako se malo bolje pogleda taj video snimak jasno je da je sve to delo moderne tehnologije, a ne neke više sile ili duha Uga Čaveza.

Pogledajte oba video snimka i procenite sami o čemu je reč.

Kurir
Foto:Youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter