Izvor:
08.12.2016 u 19:42
0

Vanzemaljci napadaju našu planetu: Leteći tanjir snimljen iznad Arizone (VIDEO)

Arizona predstavlja raj i nepresušni izvor za sve ljude fascinirane NLO fenomenima i one koji veruju u život van planete Zemlje. Pre dve nedelje desio se još jedan u nizu sličnih slučajeva, kada je jedna žena ugledala na nebu leteći objekat koji liči na tanjir. Dženi Horn je 7. novembra išla sa ćerkom u šetnju, i tom prilikom je prisustvovala neverovatnom prizoru.

– Prvo sam čula zvuk nekoliko helikoptera. Digla sam pogled i videla nekoliko njih. Ispod je bio ogromni tanjir koji je lebdeo iznad planine koja je bila tačno ispred mene – napisala je žena u opisu videa postavljenom na Jutjubu.

– Nakon nekoliko minuta mirovanja, objekt je počeo da menja oblik i boje. U tom trenutku se objekat spustio na tlo, a ja sam krenula prema automobilu kako bi pokušala doći do tog mesta. U međuvremenu se opet podigao sa tla. Tada sam snimila drugi, tamniji dio snimka. Objekat nije ispuštao nikakav zvuk u što sam se uverila i još jednom kasnije, kada sam putovala kući i kada je leteći tanjir preleteo tačno iznad mene – dodala je ona.

Ona tvrdi da je već videla nepoznati leteći objekat u Finsku prošle godine, koji je imao oblik slova “V” i bio takođe nečujan. Inače, u Arizoni postoji oko 11 vojnih baza, dok u ostalim američkim državama ima nekoliko takvih sedišta.

Jedno od najpoznatijih čuda “Finiks lajts” dogodilo se 1997. godine, kada je letelicu videlo čak nekoliko hiljada ljudi. Među

njima je bio i tadašnji guverner Fajf Simington koji ga je opisao kao "vanzemaljski. Sve do danas, “Finiks lajts” je ostalo najmasovnije viđenje NLO-a u istoriji.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter