Izvor: Novosti
11.12.2021 u 20:46
0

MENJA SE INSTAGRAM! Evo koja ključna funkcija će biti TOTALNO DRUGAČIJA

Kreatori društvene mreže Instagram večeras su izdali saopštenje o promeni načina pretrage na ovoj društvenoj mreži.

Kako su naveli, pretraga je prvobitno kreirana da korisniku pomogne da se kreće po Instagramu. Iz Instagrama su najavili da se uskoro pokreće serija poboljšanja dizajniranih za inspiraciju i otkriće.

– Težimo ka potpunom iskustvu sa stranicama rezultata pretrage koje vam omogućava još lakše da pronađete svoja interesovanja – navodi se u objavi na ovoj društvenoj mreži.

Glavna promena je u tome što se proširuju ključne reči koje možete koristiti za pretragu sadržaja.

– Trenutno smo fokusirani na dobijanje rezultata pretrage ključnih reči direktno na engleskom, a u budućnosti ćemo dodati podršku za druge jezike – navodi se u saopštenju.

– Takođe poboljšavamo rezultate pretrage za istraživanje. Na primer, Vaša pretraga za „prostor“ (space) će vam takođe prikazati fotografije i video snimke vezane za svemir. Ovo je posebno korisno kada nemate tačno korisničko ime ili haštag na umu kada tražite određenu temu – stoji dalje u saopštenju.

Na kraju su kreatori Instagrama naveli da stalno rade na unapređenju kako bi korisničko iskustvo bilo što bolje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter