Izvor: Novosti
27.06.2021 u 21:23
0

NA ODMOR IZ DUBAIJA PRAVO U SRBIJU! Naša zemlja među popularnijim destinacijama

– MI bi kod njih, a oni kod nas. Stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata ovog leta najverovatnije će se odlučiti da odmor provedu u Istočnoj Evropi, a Srbija i Bosna i Hercegovina su u samom vrhu izbora destinacija.

SAZNAJTE I OVO: 

Vučić otkrio šta mu je najviše privuklo pažnju na Pešteru: IMAJU ZLOKOBAN ZVUK KAD DOLAZE! (GALERIJA)

NE VIDI SE PRST PRED OKOM OD DIMA: Zapalio se automobil kod Kragujevca – vatra ga progutala!

DOKTORKA SAVETUJE: Evo kako da vam ne bude još gore po ovim PAKLENIM TEMPERATURAMA!

OD OVE SMESE NESTAJE KARIJES! Jeftino rešenje,a problem kao rukom odnešen! (RECEPT)

–  Turska, Gruzija i Jermenija su među ostalim favoritima, izveštava Gulfnews, najposećeniji portal vesti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

– Kada smo otvorili Kancelariju PKS, nekoliko meseci pre pandemije koronavirusa, krenuli smo sa misijom da na najbolji način predstavimo Srbiju i njene trgovinske, turističke i investicione potencijale – kaže Marko Selaković, rukovodilac Kancelarije PKS u Dubaiju. – Učestvovali smo u obnovi avio-saobraćaja, privrednom povezivanju, uspostavljanju koridora između Srbije i UAE. Očigledno da smo u toj misiji bili uspešni.

Prednosti popularnih istočnoevropskih destinacija, među kojima je i Srbija, jesu jednostavan proces dobijanja vize i dostupnost različitih opcija letova, ukazuju predstavnici turističkih agencija u Abu Dabiju. Srbija je prva zemlja u Evropi sa kojom su UAE uspostavili putnički koridor, što znači da putnici više ne moraju da idu u karantin po dolasku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter