Izvor:
01.06.2018 u 14:24
1

PREMINUO SINAN SAKIĆ: Poznati pevač izgubio borbu sa teškom bolešću u 62. godini!

Jedan od najvećih pevača narodne muzike preminuo je u 62. godini života.

Sinan Sakić, kralj narodne muzike, preminuo je u 62 godini života. Primljen je u Klinički centar 27. aprila. Nakon ispitivanja lekari su ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. Sinan je tada prebačen na privatnu kliniku.

Podsetimo, Sinan je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje, te da će morati na transplantaciju jetre.

Poslednji album Sinan je snimio 2014. godine pod nazivom "Jedina".

Jedan od najvećih hitova ikada otpevanih na ovim prostorima je "Ej, otkad sam se rodio":

Godine 1982. Sinan je snimio album "Reci sve želje". Zahvaljujući njemu postao je jedan od najslušanijih folk pevača.

Iza sebe je ostavio skoro 30 albuma, suprugu Sabinu sa kojom je u braku od 1981. godine, kao i dva sina – Alena i Rašida.

Rašid je osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine. Sinan je nedavno priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREMINUO SINAN SAKIĆ: Poznati pevač izgubio borbu sa teškom bolešću u 62. godini!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter