Izvor: HINA
22.11.2023 u 16:44
0

DA NE POVERUJEŠ: Lopovi u Nemačkoj ukrali 16.000 četkica za zube

Lopovi koji su provalili u logističko skladište u zapadnoj Nemačkoj uspeli su da ukradu 2.000 televizora i 16.000 električnih četkica za zube, objavila je policija.

Neidentifikovani lopovi iz skladišta u gradu Duizburgu uspeli su da pobegnu i sa sefom teškim više od 100 kilograma. Procenjuje se da je plen vredan 1,4 miliona evra.

NE MOGU DA IZDRŽIM VIŠE, IZGUBILI SMO SVOJE POZICIJE! NEĆEMO SE ŽIVI IZVUĆI! JEZIVI VAPAJI 19-GODIŠNJEG UKRAJINCA sa FRONTA kidaju SRCE – STIŽU RUSI! VIDEO

Provala se dogodila prošli vikend, ali je javno objavljena u policijskom sopštenju u utorak.

Prema policiji, lopovi su provalili u zgradu kroz prozor. Verovatno im je bilo potrebno nekoliko kamiona da odvezu hiljade ukradenih predmeta.

Policija trenutno analizira tragove na mestu zločina i snimke videonadzora, a nada se i pomoći očevidaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter