Izvor: happybsc
25.02.2021 u 13:35
0

GENIJE SA ROBIJE U zatvoru proveo 30 godina, očistio se i diplomirao na fakultetu (FOTO)

Čovek koji je polovinu svog života proveo u zatvoru diplomirao je na Kal Stejt Long Biču. Sada pokušava da inspiriše druge da nikada ne odustanu.

UDARNI ČETVRTAK

INTERVJU! MARKO PIPIĆ (14), DARIN BRAT: Naš narod ne sme da zaboravi Jasenovac

HOROR U RAKOVICI! Jeziva scena: Devojka (20) pronađena mrtva na ulici

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“ Darija Kisić: Vakcina bitna za sve! Nema još opuštanja!

DRUGI U EVROPI, PETI NA SVETU! Srbija prestigla Ameriku po broju vakcinisanih (FOTO)

Jozef Valadez samo želi da ga je majka mogla videti da završava fakultet u 62. godini. Godinama ga je gledala kako zavija u zavisnost od droga, nasilje bandi, zatvor i beskućništvo. Ipak, uprkos svemu tome, mama je uvek pokušavala da ga podrži i ohrabri.

JASENOVAC USTAŠKA KLANICA

OVA PRIČA O USTAŠKIM ZLODELIMA ČUPA SRCE! Časne sestre su nam u dečjem logoru davale hleb sa tucanim staklom

Rođak srpskog genija za Hepi TV: Nikola NIKADA nije rekao da je HRVAT, pa ubili su mu preko 90 članova porodice!

INTERVJU! MARKO PIPIĆ (14), DARIN BRAT: Naš narod ne sme da zaboravi Jasenovac

– Moje majke nema već 14 godina. I nikada nije napustila nadu u mene – rekao je Valadez boreći se sa suzama.- Uvek mi je govorila da mogu biti neko.

U objavi na društvenim mrežama, Valadez je rekao da je završio svoja poslednja dva semestra na „Predsedničkoj počasnoj listi“ zbog dobijanja ravnih A.

Takođe je sačinio Dekansku listu sa prosekom proseka 3,67.

– Nije loše za nekoga ko je polovinu svog života proveo u zatvoru – rekao je.- Postoji pogrešno mišljenje o momcima poput mene koje želim da razbijem. Ako to mogu, može svako.

Valadez kaže da je njegova zavisnost o drogama započela s 11 godina. Proveo je više od 30 godina svog života iza rešetaka. Na ivici smrti u pedesetim godinama, probudio se. Odlučio je da se očisti. Upisao se na fakultet, boreći se kroz šest godina iscrpljujućeg kursa da konačno stekne diplomu. Trenutno čeka prijem na master program socijalnog rada na univerzitetu.

– Kažu da slika vredi hiljadu reči, ovde sam da razotkrijem tu stigmu – zaključio je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter