Izvor: ALO.RS
11.09.2023 u 09:34
0

„I DANAS MI JE NEVEROVATNO“: Devojčica iz Zrenjanina poslala pismo Fidelu Kastru, ubrzo joj stigao i odgovor

Žena koja i danas čuva pismo koje joj je davne 1976. godine stiglo pravo iz kabineta kubanskog predsednika ispričala je kako je došla na ideju da piše čuvenom „El Komandantu“

Pre skoro pola veka jedna mala devojčica iz Zrenjanina odlučila je da uputi pismo kubanskom predsedniku Fidelu Kastru te davne 1976. godine, a sada je njena ćerka odlučila da na društvenoj mreži Tviter podeli sa svojim pratiocima pismo koje je njena majka dobila kao odgovor na svoju pošiljku.

– Kada je imala 15 godina, moja majka je napisala pismo (i pesmu, ispostavlja se) Fidelu Kastru i poslala na Kubu. Iz Zrenjanina. Na Kubu. 1976. To baš dosta toga objašnjava o mom životu, ali to sad nije tema, no je tema da su oni njoj – odgovorili – napisala je korisnica Tvitera.

SVI SE DANAS PLAŠE I SENE NJEGOVO DVORCA: Pio je KRV, plakao KRVAVE SUZE?!? – ISTRAŽIVAČI došli do NEVIĐENOG OTKRIĆA o DRAKULI!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter