Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
13.12.2023 u 19:16
0

„KADA SE OTVORI SFINGA NASTUPIĆE VELIKE PROMENE!“ Dečak iz Rusije tvrdio da je Marsovac, pa zapanjio svet svojim predviđanjem (VIDEO)

Više puta smo slušali o ljudima koji tvrde da dolaze s drugih svetova, iz prošlosti ili budućnosti, ali ništa nije privuklo pažnju kao priča o Borisu Kiprijanoviću iz Volgogradske oblasti.

Tada 11-godišnjak zapanjio je rusku i svetsku javnost tvrdnjom da je „Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji“.

Boris je rođen 11. januara 1996. godine, a od samog početka je navodno bio drugačiji.

Njegova majka je tvrdila da je progovorio sa četiri meseca, a da je sa godinu dana čitao, crtao i slikao.

Kako su godine prolazile sve više se interesovao za svemir i astronomiju. Njegovi roditelji navode da ga nisu usmerili ka takvim temama, već da ih je „samostalno izabrao“.

„Kad je bio mali seo bi u turski sed i počeo da priča o Marsu, planetarnim sistemima i drugim civilizacijama“, ispričala je majka Nadja.

U jednom trenutku je „otkrio svoj pravi identitet“, a prvi opširniji intervju urađen je za publikciju „Project Camelot“.

Imao je 11 godina, ali je posedovao zapanjujuće znanje o svemiru. Boris je govorio o svom „životu na Marsu“, kao i da je čitava civilizacija „zbrisana nuklearnim ratom“.

Samouvereno je pričao kako je „ponovo rođen na Zemlji da bi sprečio da se ista sudbina dogodi i ljudima“.

„Dogodila se velika katastrofa dok sam živeo na Marsu. Izbio je nuklearni rat, sve je izgorelo. Samo je nekolicina preživela. Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje“, govorio je dečak.

Opisao je i njihov fizički izgled, tvrdeći da su „visoki u proseku 215 centimetara, da dišu ugljen-dioksid i žive pod zemljom“.

„Tehnološki su mnogo napredniji od Zemljana, mogu da putuju do drugih galaksija. Lete u okruglim brodovima, ali život na Zemlji posmatraju iz trouglastih letelica. To su veoma komplikovane mašine koje lete po celom univerzumu“, govorio je Boris, za kojeg su pojedini mediji rekli da ima bujnu maštu.

OVO MOGU SAMO RETKI: Proverite da li ste među onima koji mogu da reše MOZGALICU Alberta Ajnštajna

Uz to, tvrdio je da širom sveta postoji još „reinkaniranih Marsovaca“ i da su to zapravo „indigo deca“.

Ali, to nije kraj. Dečak je naveo da će se dogoditi „velika promena među ljudima kada se otvori Sfinga“, odnosno aktivira „tajni mehanizam iza njenog uha“.

Nije mogao da se seti drugih detalja, a mnogi su njegovu priču shvatili ozbiljno.

Od intervjua, koji je dao u mladosti, čulo se vrlo malo o Borisu Kiprijanoviću, a postoji više teorija šta mu se dogodilo.

Ljudi skloni zaverama veruju da ga „vlast drži pod ključem“, a najverovatnije da je odrastao i sada živi običnim životom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter