Izvor: ALO/BSC Happy
17.10.2023 u 19:13
1

LISICA SNIMLJENA USRED IVANJICE: Uhvatila se u koštac sa mačkom, osvanuo hit snimak (VIDEO)

Gosti iz divljine nisu tako česti u centrima gradova. Ipak, jedna lisica rešila je da pređe granicu gradske zone, pa je došetala do centra Ivanjice.

Verovatno u potrazi za hranom, ova znatiželjna životinja došla je do kuće Dragice Parezanović i pokušala da uđe unutra. Međutim, u tome ju je sprečio opasan čuvar. Ako ste pomislili da je u pitanju pas – varate se. Ovog puta ulogu obezbeđenja imala je mačka. 

Meštanin koji je zabeležio ovu scenu je inače lovac i kaže da je sve češće da se lisice spuštaju u gradove, iako nije njihovo prirodno okruženje. S obzirom na to da se radi o dve najlukavije životinje, njihovo nadmudrivanje dugo je trajalo, piše Infoliga.

Šta bi bilo da mačka nije ostala pribrana u ovoj situaciji, Dragica ne želi ni da razmišlja, ali, kako kaže, ne boji se dok ima vernu drugaricu koja je čuva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LISICA SNIMLJENA USRED IVANJICE: Uhvatila se u koštac sa mačkom, osvanuo hit snimak (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter