Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
28.12.2023 u 19:36
0

OVO JE POTPUNI HIT: Las Vegas otvorio još jednu kancelariju za venčanja, a evo i gde

Zbog velikog interesovanja ljudi da se za novogodišnje praznike venčaju u Las Vegasu, u ovom gradu je otvorena privremena kancelarija za venčanja.

Las Vegas je otvorio kancelariju za privremenu bračnu dozvolu na aerodromu za parove koji žele da se venčaju u „Gradu greha“ u novogodišnjoj noći.

pixabay,com

Otvorena od 26. do 31. decembra, kancelarija na međunarodnom aerodromu „Hari Rid“ je prvenstveno namenjena parovima koji se venčavaju 31. decembra 2023.

– Postavljanje privremene kancelarije za izdavanje dozvola za brak na aerodromu olakšava parovima proces, dajući im više vremena da iskuse divnu novogodišnju atmosferu Las Vegasa – rekla je službenica okruga Klark Lin Mari Goja za „Las Vegas Review-Journal“.

SAMO JEDNA JE PRAVA: Odaberite kristalnu kuglu i otkrijte poruku za budućnost

– Novogodišnja noć je već jedan od najpopularnijih datuma za venčanja u Las Vegasu, a dodavanje magičnog datuma 1-2-3-1-2-3 daje parovima još više razloga za slavlje u ovoj istorijskoj noći – dodala je ona.

Las Vegas, koji neki nazivaju svetskom prestonicom venčanja, najpopularnija je destinacija za venčanja u SAD, druga u svetu posle Istanbula u Turskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter