Izvor: kurir.rs
04.01.2024 u 08:20
0

ŠOK U SUDNICI: Optuženi opsovao, pa preskočio klupu i PRETUKAO SUDIJU (VIDEO)

Diobra Reden (30) napao je sudiju Meri Кej Holtus u okružnom sudu Кlark u Las Vegasu nakon što je osuđen za pokušaj nanošenja teške telesne povrede.

Redenov advokat je prethodno zamolio sudiju da osudi njegovog klijenta na uslovnu kaznu, međutim, Holtus je imala nešto drugačije na umu za višestrukog povratnika.

– Mislim da je vreme da proba nešto drugo jer ja jednostavno ne mogu drugačije sa ovom istorijom – rekla je Holtus.

SLEPI ZA MONSTRUOZNA UBISTVA: Amerika se pravi luda, „ne vidimo genocid u Gazi“

Reden je tada iznenada preskočio klupu i počeo da tuče sudiju.

– J*bena k*čko – čuje se kako viče.

Američka zastava i zastava Nevade su oborene tokom meteža. Na snimku se vidi nekoliko drugih ljudi kako se bore sa Redenom.

– Šta je dođavola sa tobom čoveče? – čuje se neko kako viče u pozadini.

Holtus je zadobila povredu glave, ali je dobro. Tokom borbe sa pomahnitalim muškarcem povređen je i jedan sudski policajac.

– Hvala Bogu da je sudija u redu. Hvala Bogu na herojskim naporima onih koji su joj pritekli u pomoć. Situacija bi bez njih bila mnogo gora jer se optuženi ponašao izuzetno nasilno – rekao je okružni tužilac Кlark Stiv Volfson.

Reden je optužen da je 23. aprila zapretio jednom muškarcu da će mu razbiti kolena. Priznao je krivicu po optužbama, međutim, Holtus je izdala nalog za njegovo hapšenje u decembru nakon što se nije pojavio pred sudom.

Reden se ranije pojavio pred sudom sa optužbom za zlonamerno uništavanje imovine. Takođe je proveo godinu dana u zatvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter