Izvor: telegraf.rs
28.12.2023 u 19:40
0

POPAJ SA DEFORMISANIM RUKAMA: Da li postoji ružniji biceps?! (VIDEO)

Ruski influenser Kiril Terešin, poznat pod nadimkom Popaj, ponovo šokira javnost, a njegovi pratioci na mrežama strahuju da je u opasnosti. Ovaj momak sebe naziva “profesionalnim bodibilderom”, a ranije je imao zdravstvene probleme, jer je uvećao bicepse mešavinom na bazi ulja “sintol”.

U jednom od poslednjih snimaka, objavljenih na Instagram stranici “Bazooka Hands”, Terešin pokazuje ogromne bicepse, a mnogi su zabrinuti.

“Ovo se neće dobro završiti”, napisao je jedan korisnik, a drugi se nadovezao: “Liči na infekciju, možeš ostati bez ruke”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bazookahands (@bazookahands)

Desni biceps ruskog influensera izgleda zabrinjavajuće, ali nije poznato da li je posredi nekakav zdravstveni problem. Britanski Daily Star prenosi da pored brojnih pratilaca, zabrinutost iskazuje i njegova majka.

“To je loše za njegovo zdravlje. S vremena na vreme ima upalu. Nema ništa dobro u tome. Naravno, kao majka jako brinem”, rekla je.

Hirurg Dmitrij Melnikov upozorio je prošle godine da komplikacije izazvane injekcijama na bazi “sintola” mogu dovesti do fatalnog ishoda.

FILMSKA PRIČA SRPSKOG ROMEA I JULIJE: Dvoje mladih streljani zbog lažne optužbe

“Rizik od komplikacija u ovom slučaju je veoma visok. Otrovna supstanca u telu može dugoročno da zakomplikuje rad bubrega i dovede do smrti”, obja

snio je.

Podsećamo, Terešin je početkom novembra iznenadio pratioce snimkom iz stana u kojem živi, vrednom 236.000 evra.

Prostor je delovao zapušteno, a mladić je prvo prikazao kupatilo.

“Počnimo od lavaboa i jednokratnog brijača. Koriste ga devojke koje dolaze kod mene. Biram samo atraktivne”, kazao je influenser.

Kasnije je objasnio da je “previše lenj” da čisti stan i da veruje da će to raditi njegova buduća supruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter