Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
28.11.2023 u 17:20
0

ŠTA VAM NAJVIŠE NEDOSATJE U ŽIVOTU: Izaberite simbol i otkrijte svoje snove na javi

Švajcarski psiholog dr Maks Lušer osmislio je ovaj test u kom izborom simbola otkriva vrlo zanimljive detalje o vašim mislima.

Ovaj test se temelji na povezanosti emotivnog stanja čoveka i njegovog shvatanja boja. Test je osmislio švajcarski psiholog dr Maks Lušer, koji na osnovu izbora simbola otkriva vrlo zanimljive detalje o ljudima.

Zadatak je vrlo jednostavan – pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvi pogled privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i šta vam trenutno najviše nedostaje.

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspeha. To su pojedinci koji žele sve što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra. Još nemate u životu osobu koja će vam biti inspiracija.

Pixabay

2. Vera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za tim da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi biste voleli da imate neka posebna znanja i da vam se drugi dive. Potreban vam je hobi ili posao koji ćete raditi i iz ljubavi i iz koristi.

3. Večnost

To što ste odabrali crnu boju otkriva da želite iz života da uklonite sve što vas razdražuje. Imate potrebu da promenite život i da utičete na ono nad čim nemate uticaj. Često se vraćate na ono što se dogodilo u prošlosti, a to nikuda ne vodi. Odmorite se, opustite i prestanite toliko da razmišljate o tome što vas muči.

4. Sila

To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju da rešite neki problem koji vas dugo muči. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem reši. Više od svega biste voleli da dobijete priznanje i zaslužite poštovanje drugih, jer osećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

Pixabay

5. Harmonija

Uživate dok druge ljude podučavate nečemu. Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća

Neophodan vam je odmor od svega. Sanjate da ste u prijatnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i psihički. Želeli biste da se posvetite više sebi. Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna

Spremni ste za nove emocije i duhovni rast, ali na druge ljude ostavljate utisak komplikovane osobe koja nešto krije ili se boji.

IZBEGNITE NESREĆU: Nikako ne kačite zidni sat na ovo mesto u kući

8. Pravda

Želite da se ogradite od nekih provokacija, ne želite da uvlačite sebe u te priče i trošite energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže da se kontrolišete. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje. Posvetite se sebi i odmorite se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter