Izvor: Happy BSC Portal/Najzena.alo.rs
28.11.2023 u 16:10
0

IZBEGNITE NESREĆU: Nikako ne kačite zidni sat na ovo mesto u kući

Prema feng šui pravilima, nije svejedno na gde ćete u kući okačiti zidni sat, a treba obratiti pažnju i na njegov dizajn.

Sat je simbol kretanja, akcije i promene. Zato ga treba držati u prostoriji koja je prometna ili u kojoj ima najviše aktivnosti, a to je u većini domova dnevna soba ili trpezarija. Tu ukućani najviše komuniciraju i provode najviše vremena. Možete ga postaviti i u radnoj sobi, ako je imate.

Pixabay

Sat treba da stoji ne mestu gde će svi, pa čak i gosti, moći lepo da ga vide. Najbolje je da sat nema klatno ili zvuk, već da bude digitalan. Satovi koji su ukrašeni slikama četiri godišnja doba, ili koji pokazuju sunce i mesec, dan i noć, odlična su kombinacija za privlačenje pozitivne energije, uspeha i sreće.

Ali nikako nije dobro da držite sat u spavaćoj sobi. Ta soba služi isključivo za odmor, zbližavanje partnera, intimnost i vreme u tim situacijama nije bitno. Ne stavljajte ga preko puta ulaznih vrata. Na istok, prema feng šuiju se ne stavlja metalni sat, već od drveta, kamena ili plastike.

OVO NIKAD NE RADE: Ovih 6 stvari kuvari nikad ne naručuju u restoranu

Ne čuvajte u kući pokvarene satove, jer prema fung šuiju donose lošu sreću i blokiraju energiju ukućana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter