Izvor: happybsc
04.10.2023 u 12:17
0

TITO JE IMAO NEZGODU NA JEDNOM PUTOVANJU: Samo je vrisnuo „RAPO“(Video)

Svima je poznato da je doživotni predsednik SFRJ maršal Jospi Broz Tito bio jako harizmatična osoba. Gde god je putovao imao je neverovatan doček. Ipak pre prijema na jednom takvom putovanju u Švedsku doživeo je i peh, oficir iz obezbedjenja gereal Marko Rapo koji mu je otvorio vrata, slučajno mu je priklještio ruku.

Tito je samo vrisno, a general Rapo vidi se na snimku uz ogromnu nelagodnost i strah skočio je da Maršalu otvori vrata i oslobodi mu ruku.

NEVEROVATNE KREACIJE PRIRODE: Ovo su neke od najlepših ptica na planeti koje će vas ostaviti BEZ DAHA!
View this post on Instagram

 

A post shared by Radomir Lale Kostic (@sen.trope)

Kao istaknuti i odani oficir, često je pratio predsednika SFRJ maršala Josipa Broza Tita na putovanjima, poput posete Južnoj Srbiji 1968. godine, gde ga je pratio u činu pukovnika.

Od 1973. do 1977. godine je bio ađutant predsednika SFRJ maršala Josipa Broza Tita. Tokom zvanične posete Kraljevini Švedskoj, general Rapo je slučajno ranije zatvorio vrata automobila i nenamerno priklještio Brozovu levu ruku, što je zabeleženo kamerom.

Penzionisan je 1977. godine. Umro je 1991. godine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter