Izvor: Tanjug
19.06.2020 u 00:49
0

UMRO JE MORIS: Najbučniji petao koji je pobedio na sudu!

Moris, petao iz Francuske čija je vlasnica završila na sudu zbog njegovog bučnog jutarnjeg kukurikanja, umro je sa šest godina.

Moris je zadobio nacionalnu i međunarodnu podršku i postao simbol kampanje za zaštitu zvukova francuskog sela, kada se našao usred pravnog procesa zbog „zagađenja bukom“.

Sud je prošle godina u septembru presudio u njegovu korist i on je proživeo poslednje mesece u svom domu na ostrvu Oleron.

OVO MORATE ZNATI

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

Moris je umro u maju, ali njegova vlasnica nije tada objavila vest, prenosi BBC.

– Smatrala sam da u vreme karantina ljudi već imaju dovoljno briga – rekla je Korin Feso i dodala da je novi petao dobio ime po Morisu i da je podjednako bučan.

– Ali on nikada neće biti kao naš prvi Moris – rekla je Feso.

Morisove nevolje su počele kada ga je stariji par, koji ima vikendicu na Oleronu, optužio da ih uznemirava bučnim kukurikanjem.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Postao je slavan u Francuskoj, u kojoj je Galski petao jedan od nacionalnih simbola, a peticija za njegovo „oslobađanje od krivice“ potpisale su desetine hilljada ljudi.

Njegova vlasnica, koja na ostrvu živi 35 godina, morala bi da se odseli da ga je sud „proglasio krivim“.

U septembru prošle godina sud je, međutim, presudio u korist Morisove vlasnice i naložio tužiocima da plate 1.000 evra na ime troškova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter