Izvor: Kurir.rs
05.10.2023 u 17:32
3

BAHAR ILI MILOJEVIĆ? Ko je vam je draži? (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone, ali su stigli do boda u finišu meča protiv Jang Bojsa.

Golom Osmana Bukarija četa Baraka Bahara došla je do 2:2, te je zadržala šanse da prezimi u Evropi.

Protiv Mančester sitija u Engleskoj definitivno niko nije očekivao da će Zvezda stići do bodova, pa je poraz od 3:1 mogao da zadovolji izraelskog stručnjaka na klupi srpskog šampiona, ali su se navijači i celokupna sportska javnost nadali prvom trijumfu protiv švajcarskog kluba u Beogradu, te je bod iz tog ugla – malo.

Priliku da ispravi propušteno protiv Jang Bojsa četa Baraka Bahara imaće u susretima protiv Lajpciga koji slede, ali i revanšu sa Švajcarcima u gostima i Mančester sitijem kući. Da li će doći do evropskog proleća ostaje da se vidi, a ako je za verovati prethodnim generacijama Crvene zvezde koje su igrale u Ligi šampiona i njihovim prvim utakmicama u elitnom takmičenju – prvak Srbije imaće veoma težak zadatak!

Sezona 2018/19. – jedan bod iz dva meča

BIla je ovo prva sezona Crvene zvezde u Ligi šampiona, a do elite je tim sa Marakane doveo Vladan Milojević.

Dakle, iz prva dva meča tim Vladana Milojevića imao je jedan bod, a kasnije je osvojio još tri pobedom protiv Liverpula u Beogradu, ali to nije bilo dovoljno da se obezbedi evropsko proleće. Zvezda je ostala iza Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija te je i takmičenje u Evropi bilo završeno.

Sezona 2019/20. – tri boda iz dva meča

Ponovo je na klupi Zvezde bio Vladan Milojević, a do elite je došao tako što je u kvalifikacijama bio bolji od Helsinkija, Kopenhagena i Jang Bojsa. Upala je Zvezda u grupu sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom i ponovo je bila četvrta.

Na startu takmičenja Bajern je u Minhenu savladao Zvezdu sa 3:0, ali je u drugom meču srpski šampion bio bolji od Olimpijakosa na Marakani rezultatom 3:1 i nada da će crveno-beli otići u narednu rundu tinjala je među delijama.

Ipak, do kraja takmičenja Zvezda je pretrpela sva četiri poraza uz gol-razliku 0:16, tako da je ostala bez evropskog proleća.

Sada je Barak Bahar osvojio jedan bod iz dve utakmice, ali se navijači i dalje nadaju da bi Zvezda konačno mogla da napravi iskorak u Ligi šampiona. Da li će u tome i uspeti ostaje da se vidi, a mi vas za kraj pitamo – ko vam je draži od trenera koji su vodili Zvezdu u Ligi šampiona, Vladan Milojević ili Barak Bahar?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “BAHAR ILI MILOJEVIĆ? Ko je vam je draži? (VIDEO)”

  1. NIJE3DAN A NEMAJU NI IGRACE OVO SU TRUBE STO BRUKU ZVEZDU GDE JE MUSLIN PIZON VIDIC JER TREBA NEDIMOVIC DA VODI FSS ONI USRECILI I POLJOPRIVREDU A TREK FSS ALI MASNO JE TAMO BICE LEPO OVE TREBA OTERATI NE IZ FUDBALA NEGO IZ POLITIKE ZA VEK I VEKOVA 35 G J NAS KO S KOZE

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter