Izvor: Kurir.rs/Nedeljnik
05.10.2023 u 18:04
1

ŽELJKO OBRADOVIĆ GOVORIO O KOSOVU I METOHIJI: Trener Partizana nikad emotivniji!

Trener Partizana Željko Obradović dao je veliki intervju gde se dotakao brojnih zanimljivih tema.

LEGENDARNI ŽELJKO OBRADOVIĆ IMA SAMO JEDNU PORUKU ZA ORLOVE!

Govorio je čuveni stručnjak o „slučaju Mirotić„, zatim i o situaciji sa Jamom Madarom i njegovim odlaskom iz Begrada, a dotakao se i Kosova i Metohije, te je priznao da mu je teško palo sve što se događalo prethodnih nedelja.

– Ja ne umem da objasnim šta se dogodilo na Kosovu i Metohiji. Ne mogu ni strancima da objasnim zašto je nama Kosovo toliko važno. Teško je objasniti to i mlađim generacijama, taj osećaj. Posao političara je da nam objasne kako i zšato se tragedija dogodila, svako radi svoj posao – rekao je Obradović pa dodao:

– Mene u čitavoj nesreći raduje što su do mene doprli glasovi, mada sam potpuno distanciran i od najvatrenijih navijača Partizana u smislu uticaja. Najavljena je normalizacija odnosa među navijačima na skupu ispred Hrama. Sve dalje od toga nije moj posao, ali sam političko biće i razumem kako funkcioniše zemlja u kojoj živim, razumem i osećaj koji imaju navijači Partizana i zašto osećaju nepravdu. Apelujem da se ne pretvara to u negativnu energiju koja će klubu odmoći.

Podsetimo, Željko Obradović se trenutno nalazi u Tel Avivu gde će u četvrtak od 20.05 sa Partizanom igrati protiv Makabija na startu Evrolige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽELJKO OBRADOVIĆ GOVORIO O KOSOVU I METOHIJI: Trener Partizana nikad emotivniji!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter