Izvor: Blic.rs
24.10.2023 u 19:50
0

Bahar u suzama u Lajpcigu: Ispričao priču koja cepa srce (VIDEO)

Crvenu zvezdu čeka ozbiljan izazov u Nemačkoj u nastavku Lige šampiona kada će joj rival biti moćni Lajpcig u Red Bul areni.

Crvenu zvezdu čeka ozbiljan izazov u Nemačkoj u nastavku Lige šampiona kada će joj rival biti moćni Lajpcig u Red Bul areni. O tom meču govori trener Barak Bahar.

Zvezda će na drugom gostovanju u eliti pokušati da dođe do iznenađenja, nakon što je dala dobar otpor u Mančesteru u porazu od Sitija (3:1), uz bledo izdanje u remiju na Marakani sa Jang Bojsom (2:2).
U međuvremenu, crveno-beli su nastavili da se muče u Superligi Srbije, jedva slomili Javor (3:2), pa postoji ozbiljna doza opreza na istoku Nemačke.

– Pričao sam Mihailom, 11 godina i voli fudbal, navijač je Barselone. Ubijeni su mu roditelji, kidnapovana mu je sestra od dve godine. Mihailova druga sestra se zaključala u toalet. Ovo je samo jedan primer od 1.000 koji su se desili u mojoj državi. Kažu da fudbal spaja nacije, ljude, stalno pričamo o miru, ali gde je poštovanje za nevine ljude koji su ubijeni? – rekao je Bahar kroz suze.

Da li se sve radi o novcu? Da li sve mora da bude interes? Mi smo ovde u Nemačkoj. Moram da kažem da moj klub, zajedno sa navijačima, igračima, menadžmentom i srpskim narodom daje podršku. Moja država mi krvari…

Dragović: Idemo na pobedu
Znamo da će biti teško, ali kao i uvek u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo. Tako je i sada… Znamo kako Lajpcig igra, direktan fudbal, ali želimo da obradujemo navijače i učinimo ih ponosnima.

– Lično, ništa nisam čitao. Fokusirani smo na nas, znamo da je važan meč i gde su njihove mane i vrline. Nije bitno šta pričaju iz Lajpciga, već šta mi to činimo između sebe. Na nama je da se borimo.

– Čuli smo se pre mesec dana, čućemo se posle utakmice. Kada je 90 minuta nemamo šta da pričamo, tada nismo drugari, ja se borim za Zvezdu, on za Lajpcig. Posle utakmice možemo da popijemo red bul.

– Spremamo se svaku utakmicu, dobili smo previše golova i to je istina. Probaćemo da ne primimo gol, nije to lako. Svaki tim ima dobre igrače, ne samo na Opendu, već i Simonsa, Poulsena… Ne smemo samo mi kao štoperi da vodimo računa o tome, već svi kao ekipa.

– Bio sam ovde dva-tri sa Leverkuzenom, izgubio sam svaki put, ali svaki put dobio kod kuće. Ima još četiri utakmice do kraja i videćemo šta će da se desi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter