Izvor: Alo.rs
09.11.2023 u 08:59
0

BEZ IMALO SRAMA ISPROZIVAO ĐOKOVIĆA, A SADA MU SE SMEJE CEO SVET: Amerikanac udario na Novaka, Nole ga demantovao u svom stilu

Mark Vilobon, novinar američkog ESPN-a, pre nekoliko meseci je zaključio da je Novak Đoković gotov, da je došao kraj njegove ere, pa mu se sada svi smeju.

Navijači prvog tenisera sveta nisu zaboravili sve što je Amerikanac lupetao, pa se sad spradju s njim na društvenim mrežama.

Mark Vilobon je pred Rolan Garos isprozivao srpskog asa, govorio da više neće stići do finala, a kamoli osvojiti neki grend slem.

NOVAK IZLUDEO AMERIKANCE: Đoković im titulom u Parizu preoteo sve rekorde

– Ovo znači da će rano ispasti, čim je u tom delu žreba sa Alkarazom, igraće sa njim ranije nego što bi trebalo, ispašće. Gotovo je za Novaka, godine, povreda… Tako je bilo i sa Federerom i Nadalom. On je izdržao duže od sve trojice, ali neće osvojiti više nijedan slem. Neće doći ni do finala. Gotov je, da gotov je – rekao je tada Vilbon, a sad ga nema da se javi nakon što je Novak Đoković osvojio Rolan Garos, igrao finale Vimbldona, pa pobedio u Sinsinatiju, Ju-Es openu i na mastersu u Parizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter