Izvor: Sputnjik
09.11.2023 u 09:20
0

JOKIĆ ZAGRMEO, PA POKAZAO ŠTA UME: Kari mu se smejao – on odgovorio dabl-dablom (VIDEO)

Nikola Jokić poveo je Denver do četvrte uzastopne pobede ovoga puta protiv Golden Stejta rezultatom 108:105 (26:21, 27:26, 23:31, 32:27). Srpski as upisao je novi dabl-dabl i ponovo je bio najefikasniji igrač na parketu računajući oba tima.

Denver je odlično otvorio utakmicu, a ekipa Golden Stejta vratila se u drugoj deonici kada su stigli do izjednačenja. Međutim, na pauzu su Nagetsi ipak otišli zadovoljniji.
Neizvesna treća deonica ne samo da je ponovo donela izjednačenje, već i preokret uprkos tome što je Jokić sam ubacio 14 poena, ali su na drugoj strani u tim trenucima briljirali Stef Kari kao i Trejs Džekson.

U trenucima neizvesnosti kada se igralo koš za koš, Kari je napravio faul nad Jokićem i dugo mu se smeškao, ali na kraju meča ipak za osmeh nije imao razloga.

Do samog kraja trajala je drama, a iako su Nagetsi na minut do kraja imali pet poena prednosti to nije bilo dovoljno za mirnu završnicu. Kari je na 19 sekundi do kraja pogodio trojku, a na kraju je pečat stavio Džekson sa linije penala na četiri sekunde do kraja meča.
Srpski as najviše je mogao da se osloni na Džeksona koji je upisao 20 poena, kao i na Majkl Porter juniora koji je utakmicu završio sa 17 poena, osam skokova i dve asistencije. Kari je predvodio Golden Stejt sa 23 poena, dok je Tompson bio drugi najefikasniji kod Voriorsa sa 15 poena.
Kada je reč o ostalim srpskim košarkašima, na parketu je bio samo još Boban Marjanović koji je u pobedi Hjustona nad Lejkersima (128:94) na parketu proveo šest minuta, a za to vreme postigao je šest poena i sedam skokova.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter