Izvor: Tanjug
09.11.2023 u 10:17
0

Fudbaleri Čukaričkog večeras dočekuju Fiorentinu u Leskovcu

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 18.45 časova u Leskovcu dočekuju Fiorentinu u meču četvrtog kola grupe F Lige konferencija.

Fiorentina je 26. oktobra u Firenci u trećem kolu pobedila Čukarički rezultatom 6:0.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Čukarički Igor Matić izjavio je večeras da je Fiorentina kvalitetan tim, ali je dodao da veruje da će njegov tim odigrati dobru utakmicu protiv kluba iz Firence.

HAOS U LIGI ŠAMPIONA: Fudbaleri Sosijedada pobedili Benfiku, remi Napolija i Uniona,Navijač uleteo na teren sa zastavom Palestine(VIDEO)

„Veliki i kvalitetan protivnik je pred nama. Oduševljen sam Fiorentinom. Možda ih ne prati rezultat u prvenstvu, gledao sam ih protiv Juventusa, Empolija, Milana… Ali, to je jako dobar tim, koji konstantno napada. Očekuje nas kvalitetna utakmica, protiv izuzetnog rivala. Uvek govorim igračima da moramo da budemo hrabri, pa šta nam Bog da. Nismo imali mnogo vremena da spremimo ovu utakmicu, ali to neće biti alibi. Gledamo da odigramo dobru utakmicu. Fiorentina je svakako u našoj grupi favorit“, rekao je Matić na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter