Izvor: TANJUG
08.11.2023 u 21:27
0

HAOS U LIGI ŠAMPIONA: Fudbaleri Sosijedada pobedili Benfiku, remi Napolija i Uniona,Navijač uleteo na teren sa zastavom Palestine(VIDEO)

Jedan navijač je utrčao na teren zbog čega je utakmicau Kopenhagenu prekinuta. Kopenhagen - Mančester junajted 0:1,

Par trenutaka pošto je navijač sa zastavom utrčao na teren usledio je i drugi prekid, ovog puta jer je jednom navijaču pozlilo. Meč je prekinut, medicijske službe utrčale na tribine, a nesrećnom navijaču je ukazana pomoć.

Žestoka tuča navijača Sosijedada i Benfike: Letele baklje, stolice… /VIDEO/

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su večeras u San Sebastijanu ekipu Benfike rezultatom 3:1 u meču četvrtog kola grupe D Lige šampiona. Golove za Sosijedad postigli su Mikel Merino u šestom, Mikel Ojarzabal u 11. i Ander Barenetčea u 21. minutu. Jedini gol za goste postigao je Rafa Silva u 49. minutu. Kasnije večeras sastaće se Salcburg i Inter.

Prvo mesto na tabeli grupe D drži Sosijedad sa 10 bodova, dok je Inter drugi sa sedam. Salcburg je treći sa tri boda, dok je Benfika poslednja bez bodova. U narednom kolu sastaće se Sosijedad – Salcburg i Benfika – Inter. Fudbaleri Napolija i Union Berlina odigrali su večeras u Napulju bez pobednika, 1:1 u meču četvrtog kola grupe C LŠ. Napoli je poveo golom Mateja Politana u 39. minutu, a izjednačio je David Datro Fofana u 52. Kasnije večeras u drugom meču četvrtog kola grupe C u Madridu će igrati Real i Braga. Prvo mesto na tabeli drži Real sa devet bodova, dok je Napoli drugi sa sedam. Braga je osvojila tri, a Union samo jedan bod. U narednom kolu igraće Real – Napoli i Braga – Union.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter