Izvor: SPORTAL
08.11.2023 u 20:46
0

Žestoka tuča navijača Sosijedada i Benfike: Letele baklje, stolice… /VIDEO/

Utakmici Real Sosijedada i Benfike u četvrtom kolu Lige šampiona prethodila je žestoka tuča navijača dva tima u San Sebastijanu.

Navijačke grupe su se sukobile u satima pred duel, koji je na programu od 18.45 časova.

NEOČEKIVANO SADA ĆE KOMENTARISATI NOVAKA: Kirjos iznenadio sve, ima novi posao – zbog povreda propustio celu sezonu

Letele su baklje, stolice, a kako se vidi na snimku došlo je i do direktne tuče.

Imajući u vidu da su u pitanju španski i portugalski navijači, ovakav okršaj se nije očekivao. Ali očigledno da je i tamo zavladao huliganizam…

Benfika se konačno upisala u Ligi šampiona! Berlinci iznenada utišali Napulj

Utakmice četvrtog kola Lige šampiona nastavljaju se u sredu. Od 18.45 su na programu dva meča Napoli – Union Berlin i Real Sosijedad – Benfika, a od 21 sat se igraju preostali dueli.

U grupi A Napoli ima šansu da protiv Nemaca napravi veliki korak ka nokaut-fazi, pošto nakoin prva tri kola ima šest bodova, dok je tim iz Bundeslige poslednji na tabeli bez osvojenog boda.

Slična situacija je i u B grupi, gde Real Sosijedad pobedom takođe može da napravi veliki korak ka prvom mestu, dok Benfika mora da pobedi kako bi ostala u trci za bilo kakvo mesto u Evropi, s obzirom na to da je poslednja na tabeli bez ijednog boda, uz tri manje od trećeplasiragno Salcburga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter