Izvor: b92
08.11.2023 u 21:13
0

RUBLJOV ISKRENO: „Đoković i Alkaras su bolji od mene“

Ruski teniser Andrej Rubljov kaže da su Novak Đoković i Karlos Alkaras bolji od njega.

Pred svima njima je Završni masters u Torinu, koji je na programu od 12. do 19. novembra.Rubljov je u trećem šeširu i u grupnoj fazi će sigurno igrati protiv nekog od dvojice najboljih na svetu.

Žestoka tuča navijača Sosijedada i Benfike: Letele baklje, stolice… /VIDEO/

Protiv Novaka ima skor 1-5, dok se sa Karlitosom nije sastajao, ako ne računamo egzibiciju u Abu Dabiju 2022. kada je Rus ubedljivo trijumfovao.

„Ako budem igrao protiv Đokovića ili Alkarasa, daću sve od sebe da pokušam da se takmičim protiv njih i probam da ih pobedim. To je super-teško, oni su bolji od mene, to su pokazali tokom godina. Videćemo. Za ovo moram stvarno da igram svoj najbolji tenis“, rekao je Rubljov.

Rubljov je nedavno u Bersiju bio nadomak pobede nad Đokovićem, ali je srpski as preokrenuo, a kasnije osvojio titulu.

Bilo je sjajno što sam se našao u polufinalu na jednom od najboljih teniskih turnira. Bilo je posebno. Sećam se kada sam pobedio, emocije su bile lude„, dodao je Rus.

Rubljov je oprezan pred početam ATP Finalnog turnira.

„Svi najbolji igrači su tu. Svi žele pobedu i svi igraju neverovatno“, kazao je Andrej.

Žreb za Torino je u četvrtak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter