Izvor: HAPPYBSC
08.11.2023 u 20:25
0

NEOČEKIVANO SADA ĆE KOMENTARISATI NOVAKA: Kirjos iznenadio sve, ima novi posao – zbog povreda propustio celu sezonu

Australijski teniser Nik Kirjos odlučio je da se oproba u novom poslu, pošto će raditi kao komentator i analitičar na kanalu „Tennis Channel“.

Kirjos će ovaj posao obavljati tokom Završnog mastersa u Torinu, koji se održava od 12. do 19. novembra.

Na Završnom mastersu učestvovaće i Novak Đoković, koji sada ima odlične odnose sa Kirjosom, a pored Srbina igraće još i Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Janik Siner, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Holger Rune i Aleksander Zverev.

Kirjos je inače propustio celu sezonu, zapravo odigrao je samo jedan meč, zbog nekoliko povreda i operacija koje je imao.


Zbog toga je Australijanac ispao sa ATP liste, ali se očekuje njegov povratak početkom sledeće godine.


Mnogi bivši teniseri i treneri rade trenutno kao komentatori i analitičari, ali biće posebno zanimljivo videti Kirjosa u ovoj ulozi, s obzirom na to da njegove izjave i ponašanje često privlače pažnju velikog broja gledalaca i navijača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter