Izvor: BSC Happy
09.03.2024 u 10:17
0

„PROVOZAO“ GA U KOLICIMA ZA PRODAVNICU: Cicipas i Đoković NAPRAVILI ŠOU NA ULICI (FOTO)

Đoković će u Indijan Velsu pokušati da dođe do rekordne šeste titule i tako se odlepi od Rodžera Federera koji, poput Novaka, ima pet trofeja.

Prvi meč u Indijan Velsu, Novak će igrati protiv Australijanca Aleksandra Vukića.

Đoković će u subotu igrati treći po redu meč, a ne očekuje se da meč počne pre 23.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Novak ovih dana ima nešto više slobodnog vremena, koje koristi da se što bolje odmori, ali i zabavi pre nego krenu obaveze na teniskom terenu.

Odlično se zabavlja i sa ostalim igračima, a ovog puta, družio se Stefanosom Cicipasom. Njih dvojica su odneli šou na ulici, pošto je Nole svog kolegu provozao u kolicima za prodavnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter