Izvor: SPORTAL.BLIC
09.03.2024 u 10:27
0

KAKAC CAR! JOKIĆ LAŽNIM VEZIVANJEM PERTLI PREVARIO SUDIJE: Neverovatan trenutak u toku meča, pogledjte čega se dosetio (VIDEO)

Košarkaši Denvera slavili su derbiju protiv Boston Setiksa 115:109 uz tripl-dabl Nikole Jokića. Ali to nije sve što je Srbin doprineo u ovom meču, pošto je u jednoj situaciji uradio nešto sa čime je pokazao još jednom da je genijalac.

Naime, u trećoj deonici pri vođstvu Denvera 78:71, napad je imao Boston, Džejlen Braun je izbacio loptu u aut, ali je sudija pokazao da je lopta za Seltikse.

Nikola Jokić koji je bio u blizini pokušao je da reaguje, ali sudija je već krenuo da dozvoli igračima Bostona da izvedu loptu sa strane, a onda je Jokić prišao do sudije i lažno krenuo da veže pertlu, da bi stručni štab Denvera i ekipa videle na video boksu šta se zapravo desilo i tražili čelendž.

Mora se priznati da je ovo potez genijalca i retko ko bi se ovoga setio.

Jokić je na ovom meču došao do 125. tripl-dabla u toku ligaškog dela sezone, četvrti je u NBA isoriji i na samo je 13 od Medžika Džonsona, pa je blizu prelaska na treću poziciju.

A meč je završio sa 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta. Šutirao je 11/18 iz igre, pogodio svih 10 slobodnih bacanja, dodao je dve ukradene lopte i imao samo jednu izgubljenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter