Izvor: Tanjug
08.02.2024 u 13:42
0

ŽREB U LONDONU ODLUČIO: Teniseri Srbije protiv Grčke u plej-ofu za Svetsku grupu Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Grčke u plej-ofu za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

U saopštenju se navodi da će Srbija biti domaćin selekciji Grčke, a ovaj meč će biti odigran od 13. do 15. septembra.

OTKRIVENE NAMEŠTSLJKE U TENISU: Podigla buru u svetu!

„Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u Top 100 u dublu, braća Cicipas umeju da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe. Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo na bolje“, izjavio je selektor Srbije Viktor Troicki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter