Izvor: Alo.rs
18.10.2023 u 15:46
0

BEZBEDNOST NA NAJVIŠEM NIVOU: Više od 700 policajaca angažovan zbog utakmice Valensije i Makabija

Više od 700 španskih policajaca obezbeđivaće večerašnju utakmicu trećeg kola Evrolige između košarkaša Valensije i Makabija zbog straha od incidenata u jeku sukoba u Izraelu i Gazi.

Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u Tel Avivu, ali su klubovi zbog ratnih sukoba u Izraelu i Gazi dogovorili domaćinstvo. Meč će biti odigran večeras od 20.30 sati u Valensiji.

AP navodi da su španske vlasti proglasile ovaj duel utakmicom visokog rizika, a biće pojačano obezbeđenje i prisustvo policije. U saopštenju se navodi da će svi učesnici i navijači biti detaljno provereni.

Policija rešila HAOS NA MARAKANI! Crnogorski navijači dobili šta su tražili!

– Postavili smo globalnu operaciju u kojoj će raditi više od 700 pripadnika policije, u uniformi i u civilu. Takođe, molimo navijače da budu strpljiviji pošto će ovoga puta pretres biti detaljniji – navodi se u saopštenju gradskih vlasti Valensije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter