Izvor: SK
05.09.2023 u 19:06
0

BORIŠA ODUŠEVIO CEO TIM: Bogdanovic otkrio sta mu je rekao Simanić pre utakmice! (VIDEO)

Bogdan Bogdanović odigrao je kapitenski i predvodio naš tim do velike pobede.

Svi smo odigrali ono što je trebalo da odigramo! Igrali smo jedni za druge i verovali smo! Znali smo da meč traje 40 minuta i da nije bitno kako su oni počeli… Idemo dalje! Sada smo u polufinalu, da se slegnu emocije i razmišljamo dalje – počeo je priču Bogdan.

KAPITEN STIGAO SVETSKI REKORD! Bogdanov niz trojki rekordan na Mundobasketu! (VIDEO)

Bogdan je otkrio i da su se pre meča igrači čuli sa Borišom:

– Boriša je uradio nešto što nam je sve oduševilo! Čim se probudio poslao nam je poruku u grupu „momci, samo jako, da pobedimo danas„, dodao je da je dobro i da se ne brinemo za njega. Nismo spavali prethodnih nekoliko dana... Ovo je za njega, ne samo ovo, nego ceo turnir – rekao je kapiten Srbije.

@draganmilutinovic80 Pobeda za Borišu! 🙏🏻❤️ #bogdanbogdanovic #kss #serbia#mundobasket ♬ original sound – DRAGAN 🇷🇸

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter