Izvor: SK
05.09.2023 u 12:07
0

KAPITEN STIGAO SVETSKI REKORD! Bogdanov niz trojki rekordan na Mundobasketu! (VIDEO)

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović oborio je rekord u nizu utakmica na kojima je jedan igrač postigao makar jednu trojku na Svetskom prvenstvu.

Bogdanović je na ovom Svetskom prvenstvu postigao trojku na svakoj utakmici, a ukupno je to uradio na 23 utakmice na šampionatima sveta i to je novi rekord na svetskim prvenstvima po nizu utakmica na kojima je jedan igrač poentirao za tri poena.

Prethodni rekord držao je Novozelanđanin Kirk Peni.

Takođe, Bogdanović je uspeo da prestigne legendarnog Dražena Petrovića na 17. mestu večne liste najboljih strelaca Mundobasketa. Do poluvremena meča sa Litvanijom, as Atlante je postigao 401.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter