Izvor: Republika.rs
05.09.2023 u 19:30
0

JOVIĆ ODGOVORIO NOVAKU: Junak „orlova“ poslao poruku najboljem srpskom teniseru!

Podsećamo, najbolji srpski teniser je izjavio kako mu se nisu svidele neke kritike i kako bi svi trebalo da podržimo reprezentaciju.

Srbija je pobedila Južni Sudan 115:83, a novinari su asa Majamija posle utakmice, između ostalog, pitali da li je video ono što je najbolji ikada izjavio.

– Video sam, baš mi je bilo drago. Mislim, Novak je neko na koga se svi ugledamo i drago mi je što nas podržava. Jednostavno, siguran sam da on i prati i veruje u nas, tako da hvala mu – rekao je Jović o Novaku Đokoviću.

@b92sport

🙌| Odgovor Nikole Jovića na poruku Đokovića! 🇷🇸 U pobedi naše reprezentacije, Nikola Jović je završio utakmicu sa 25 poena, 2 skoka i 3 asistencije uz perfektan šut iz igre (4/4 za 2 poena, 5/5 za 3 poena).

♬ original sound – B92sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter