Izvor: BSCH Happy
05.09.2023 u 20:03
0

PEŠIĆ NIJE GLEDAO KAKO SU LITVANCI RAZBILI AMERIKANCE: Evo šta je selektor rekao pre meča sa Litvanijom (VIDEO)

Ovako je Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio pre meča sa Litvancima.

Osvrnuo se na podvig Litvanaca koji su savladali Ameriku u poslednjem meču pre četvrtfinala.

– To šta su oni radili protiv Amerike nije za nas toliko bitno, čak nismo ni gledali utakmicu. Gledali smo druge utakmice, sa evropskim protivnicima. Ta utakmica protiv Amerike je samo pokazala da je to jedan čvrst tim, koji je dobio sve utakmice do sada i pokazao izvanrednu košarku i u napadu i u odbrani. Treba ti maksimalna koncentracija, igramo četiri utakmice svakih 10 minuta počinje nova. Moramo od prve četvrtine, čim se završi, da se pripremimo za drugu utakmicu, rekao je Pešić pre utakmice Srbija-Litvanija.

@mozzartsport Svetislav Pešić kaže da duel Litvanaca sa Amerikom ne mora biti pravi pokazatelj 🏀 #svetislavpesic #mundobasket #kosarka #litvanija #mozzartsport ♬ original sound – mozzartsport

Danas nam je postalo jasno zašto selektor nije brinuo kako će se naši košarkaši snaći u borbi protiv Litvanije. Imao je jasan plan i taktiku od samog početka, a naši momci su pažljivo pratili svog vođu i Srbiji doneli još jednu pobedu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter