Izvor: BSC HAPPY
19.06.2023 u 16:43
0

DAN POSLE KONJIČKIH TRKA: Jokićeva ergela sa konjima (FOTO/VIDEO)

Ekipa BSC Happy portala dan nakon održanih konjičkih trka u Somboru, otišla je na posed Nikole Jokića, koji se nalazi na Staparkom putu, odmah uz hipodrom.

Posle završetka trke grada Sombora na kojoj se pojavio i Nikola Jokić sa svojom porodicom, uspeli smo da obiđemo njegovo imanje i konjički klub „Dream Catcher“.

JOKIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“ PRED SOMBORSKE TRKE: „Nikola će biti u štali, treba da pakuje, zagreva, izvodi konje“ (FOTO/VIDEO))

Kako je več poznato, ovo je mesto gde Somborac provodi najviše vremena kada boravi u svom rodnom gradu.

Radnici proslavljene NBA zvezde izvodili su mlade konje do staze. Reč je o konjima koji nisu juče nastupili na trkama, ali izlaze na rastrčavanje. Na ergeli bio je i njegov otac koji je nadgledao radove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter