Izvor: BSC Happy portal
18.06.2023 u 14:00
0

EKIPA BSC HAPPY PORTALA UŽIVO IZ SOMBORA: Evo šta o JOKIĆU kažu sugrađani nakon osvajanja TITULE! (VIDEO)

Posle osvajanja šampionskog prstena Nikole Jokića Sombor je postao centar sveta.

Košarkaši Denvera su došli do prve istorijske titule NBA lige pošto su u finalnoj seriji savladali Majami Hit 4:1, a do ovog podviga Nagetse je predvodio srpski centar Nikola Jokić, koji je proglašen MVP-jem finala. On je sa svojim timom proslavio ovaj uspeh, ali je kao što je i sam rekao morao da požuri kući.

Nikola Jokić je rodom iz Sombora odakle zapravo kreće njegova karijera i prvi koraci koji će ga dovesti do toga da postane najbolji košarkaš sveta.

OVO VOLI VIŠE OD KOŠARKE: Evo zašto je Jokić jedva čekao da se što pre vrati u Sombor

Sombor je grad u kojem živi oko 50.000 ljudi, ali jedini koji može da se pohvali time da iz njega dolazi centar Denver Nagetsa, ovih dana je cela Srbija i više nego ponosna na maestralnog Jokića, ali ipak niko ne oseća tu sreću i ponos kao građani Sombora, koji su zahvalni i čast im je da žive u gradu odakle dolazi neko za koga zna ceo svet. Jokić je proslavio svoj grad, ali i celu Srbiju, ne postoji mesto u Srbiji gde se ovih dana nije pričalo o njemu i njegovom uspehu koji je postigao.

Somborci su oduševljeni Nikolinim uspehom, pa se od njih ovog dana čuju mnogi komplimenti na račun košarkaša Denvera, mnogi ovaj uspeh doživljavaju kao lični, dok ga oni straiji sugrađani gledaju i ponosni su na njega kao da je njihovo rođeno dete, naravno jedva su čekali da posle osvojene titule dođe u svoj grad.

Ekipa BSC Happy portala uputila se ka Somboru, kako bismo na licu mesta saznali kakva atmosfera vlada trenutno u Somboru i kako se njegovi sugrađani osećaju ovih dana nakon Jokićevog ogromnog uspeha.

Pogledajte šta o Nikoli Jokiću kažu njegovi Somborci posle osvajanja šampionskog prstena.

 

 

Kao što Somborci kažu, Jokić je pobedio ceo svet, ono što nama ostaje jeste da budemo doživotno zahvalni što je Srbiji doneo takav uspeh i ponosni što baš mi imamo čoveka koji na takav način predstavlja našu zemlju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter