Izvor: TELEGRAF
26.09.2023 u 13:33
0

„DRUGE STVARI SU BITNIJE“: Vazura o odlaganju večitog derbija

Fudbalski 171. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde je odložen zbog situacije na Kosovu i Metohiji, baš kao i celokupno kolo Superlige i Prve lige Srbije.Novi termin biće određen naknadno u dogovoru sa klubovima i emiterima.

Ispred Partizana se oglasio Miloš Vazura, koji ističe da mu je veoma žao zbog odlaganja, ali da sada fudbal nije tema.

ODLAŽE SE VEČITI DERBI? Čeka se još zvanična odluka…

Nažalost, vidite i sami da je proglašen Dan žalosti. Mi smo u komunikaciji sa ljudima iz lige i sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, gde nam je rečeno da će se odložiti celo kolo koje treba da se igra danas i sutra. Očekujemo zvanični dopis. Mi smo se spremali, ali ovde nije tema fudbal, neke druge stvari su trenutno bitnije. Utakmica koja je bila planirana za sutra biće odigrana u nekom drugom terminu, čekamo da nam se kaže kada. U svoje ime i ispred FK Partizan izražavam saučešće porodicama stradalih i stvarno nam je žao i svi smo iznenađeni. To je ono što mogu da kažem ispred kluba – rekao je Vazura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter