Izvor: TELEGRAF
21.10.2023 u 15:27
0

EGZOTIČAN TRANSFER: Bivši košarkaš Zvezde potpisao za klub iz Meksika

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Kejsi Rivers koji je za beogradski klub nastupao 2019. godine na zalasku karijere rešio je da ode u egzotične krajeve, pa će narednu sezonu provesti igrajući u Meksiku za tim pod imenom Fuerca Rehija.

On je već napunio 36 godina i pomoći će ovom meksičkom klubu u nastojanju da se domogne plej-ofa nacionalnog šampionata.

STVARNO JE OVO TEŠKO ZA GLAVU: Nemanja Nedović razočaran posle poraza Zvezde u Bolonji

Sa Realom je 2015. godine osvojio Evroligu posle pobede nad Olimpijakosom u velikom finalu, a tokom karijere je ukupno 206 puta nastupio u evropskom takmičenju i u proseku je postizao 8,1 poena uz 2,3 skokova i jednu asistenciju.

Karijeru u Evropi počeo je u Latini, posle čega su se ređali Trevizo, Šoral Roan, Virtus Bolonja, Lokomotiv Kubanj, Himki, Reno Bighorns, Real Madrid, Bajern Minhen, Panatinaikos, Ređijana, Zvezda, Real Betis, Žalgiris, Zenit, Hapoel iz Jerusalima i Samara.

U Srbiji je sa Zvezdom osvojio titulu šampiona KLS, kao i ABA ligu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter