Izvor:
16.01.2017 u 20:56
0

“Anđeo“ za Zvezdin špic: Muriljo od 2.000.000! (video)

Kolumbijac iz Deportiva na meti crveno-belih.

Džeremi Bokila će pokušati da sebi podigne cenu na Afričkom kupu nacija možda obezbedi i transfer u neki bogatiji klub, Crvena zvezda je spremna i na takav rasplet, pa ima i rezervnu varijantu. Predstavnici crveno-belih identifikovali su još jednog napadača koji bi mogao da pojača već solidnu konkurenciju u samom špicu – Migela Anhela Murilja, fudbalera čuvenog Deportivo Kalija.

Muriljo ima 23 godine, visok je 184 centimetara, a 2016. proveo je na pozajmici u urugvajskom Penjarolu, koji je za to zadovoljstvo morao da plati 200.000 evra. Prema tom sporazumu, mogao je Penjarol i da ga zadrži, ali za sumu od 2.000.000 dolara što je očigledno bilo previše novca. Inače, Muriljo je na 18 utakmica u Urguvaju postigao osam golova.

U Ljutice Bogdana Murilju čak daju prednost u odnosu na Bokilu koga traže i turski niželigaši Karšijaka i Malatija. Kod god da dođe, pod uslovom da zaista i dođe, značiće i kraj ere Petra Orlandića na Topčiderskom brdu.

Mozzartsport
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter