Izvor: BSC HAPPY
14.04.2023 u 09:45
0

DIREKTOR JUVENTUSA PROGOVORIO O VLAHOVIĆU! Posle ovih njegovih reči SVE JE JASNO!

Fudbaleru Juventusa Dušanu Vlahoviću sreća je u poslednje vreme okrenula leđa. Golgeterski post u Seriji A mu traje mesecima, a sada se oglasio direktor kluba Frančesko Kalvo, koji je govorio srpskom napadaču.

Frančesko Kalvo ne krije da je ljudima u Juventusu sva pažnja usmerena na 19. april. To je ključni datum za torinski klub, jer će se tada doneti odluka o njihovoj žalbi na oduzimanje 15 bodova.

Govorio je direktor italijanskog giganta i o udarnoj igli Juvea, Dušanu Vlahoviću, kojem je dao punu podršku.

– Vlahović je centralna figura našeg projekta, on je naša budućnost i u to nema nikakve sumnje. On tek treba da pokaže ono najbolje i mi svakog dana vidimo koliko on zapravo želi da napreduje što nam daje nadu za budućnost. Ovo nije najbolji period za Juventus, ali smo uvereni da ćemo ići napred – poručio je Kalvo.

Fudbaleri Juventusa pobedili su u četvrtak u Torinu ekipu Sportinga iz Lisabona sa 1:0, u prvoj utakmici četvrfinala Lige Evrope. Pobednički gol za italijanski tim postigao je Federiko Gati u 73. minutu.

Za domaću ekipu do 62. minuta je igrao srpski fudbaler Filip Kostić, dok je u istom minutu u igru ušao Dušan Vlahović.

Au, šta su Đavoli ispustili! Junajted sam sebe uništio, a Vlahović sa klupe „nacrtao“ minimalac Juventusa: Hoćemo li u polufinalu LE gledati spektakl velikana?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter